„Keményre főtt tojást, és puhára főtt csiklót kérek” - mondta Dustin Hoffman egy 17 éves lánynak egy filmforgatáson

külföld
2017 november 01., 14:59
comments 668

Az akkor 17 éves író, Anna Graham Hunter azt állítja, hogy 1985-ben Dustin Hoffman szexuálisan zaklatta őt Az ügynök halála készítése közben. Hunter gyakornokként dolgozott a forgatáson, és azt mondja, hogy az akkor 48 éves Hoffman egy limuzinban ülve többször is hozzáért a fenekéhez, és kéretlenül szexuális témájú beszélgetéseket kezdeményezett vele.

Hunter szerint Hoffman a forgatás első napján talpmasszázst kért tőle, és először csak flörtölt, majd elkezdett nyíltan a szexről beszélni, és megfogta a lány fenekét is. Egy másik napon, mikor Hunter Hoffman reggelirendelését vette fel a színész öltözőjében, Dustin Hoffman azt mondta:

„Keményre főtt tojást, és puhára főtt csiklót kérek”.

A színész nevetett a mondaton, Hunter azonban nem tudott megszólalni sem, és bezárkózott sírni a mosdóba. Az írónő Hoffman közeledéséről a naplójában és a húgának írt leveleiben is beszámolt.

Most azt mondja, 49 évesen már jól látja, hogy amit Hoffman csinált vele 22 évvel ezelőtt, egy nagyobb viselkedésmintába illik, és jól jellemzi, hogyan is kezelik a nőket Hollywoodban.

Az őt ért vádakra Hoffman bocsánatkéréssel válaszolt, azt mondta, tiszteli a nőket, és sajnálja, ha Huntert bárkivel, amit tett vagy mondott, kellemetlen helyzetbe hozta. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.