Négy darab túramotort vesz a TEK

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Augusztus 8-án írta ki a közbeszerzést a Terrorelhárítási Központ 4 darab motorkerékpár beszerzésére vonatkozóan - írja az mfor. Ez egy, a közbeszerzési hatóság oldalán közzétett dokumentumból derül ki.

A dokumentumok közé most került fel az összefoglaló tájékoztatás, eszerint november 7-e után megköthetik a szerződést a nyertes és egyedüli pályázóval, a Wallis Motor Pesttel.

A tájékoztatás szerint 4 darab BMW R1200 típusú motorkerékpárt (92kw-os, benzines) fog beszerezni a Terrorelhárítási Központ, ezt a típust a túramotorok etalonjaként emlegetik. A Wallis Motor Pest ezt darabonként nettó 5,946 millió forintért szállítja le, vagyis összesen nettó 23,78 millióért. Az már biztos, hogy  motorokat megkülönböztető fény- és hangjelzésekkel is el fogják látni. Ezeket alvállalkozóként a Rózswagen Bt. fogja leszállítani.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.