Úgy leoltotta a temetőből instázókat a magyar youtuber, hogy a holtak is feltámadtak ijedtükben

Papp Inez Hilda, a népszerű magyar vlogger teljesen kiborult. Nagyon elege lett abból, hogy egyesek a temetőből lájvolnak, a koszorúárussal szelfiznek, a halott nagyira tesznek kutyás filtert. Instastoryban mondta el a véleményét ezekről az emberekről. Papp kirohanásával, amely összemossa a határokat a beautybloggerkedés, a Facebook-celebkedés, a Mónika show és a film noir között, nehéz nem egyetérteni. A jelentős instastoryt a Zsütűb mentette le.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.