Részegen, összeverve ébredt egy londoni kertben a román férfi, nem emlékszik, hogy került oda

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Mihai Danciu azt mondta az orvosoknak - miután azok találtak egy románul beszélő nővért, hogy egyáltalán kommunikálni tudjanak vele - hogy fogalma sincs, hogy került a londoni kertbe, ahol részegen, összeverve találtak rá, és ahonnan aztán kórházba szállították. 

A Transindex szerint a férfi egy Albești nevű faluból származik, és a helyiek szerint két héttel londoni feltűnése előtt egy nagyobb társasággal indult Angliába, de nem lepődtek meg, hogy nem emlékszik a dologra, mert közismerten sokat iszik.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.