A brit rendőrség nyomozást indított Kevin Spacey zaklatási ügyében

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Scotland Yard kivizsgálja a Spacey elleni zaklatási vádat - értesült a Guardian. Bár a rendőrség nem nevezte meg a feltételezett elkövetőt, de az eset leírása megegyezik annak a férfinak a történetével, akit állítása szerint 2008-ban zaklatott a színész. 

Kevin Spacey 2003-ban LondonbanFotó: NICOLAS ASFOURI/AFP

A Sun című bulvárlapnak elmesélt meredek sztori szerint a történet idején 23 éves férfi a karrierje előremozdítása érdekében kérte Spacey segítségét, aki akkoriban a londoni Old Vic színház művészeti vezetője volt. Állítása szerint a hollywoodi sztár házában italozott, amikor elvesztette az eszméletét, és arra ébredt fel, hogy Spacey abuzálja. Amikor magához tért, felszólította, hogy hagyja abba, és elhagyta a házat. Spacey azt kérte tőle, hogy ne beszéljen az esetről.

Az Old Vic színház, melyet Spacey 2004 és 2015 között vezetett, közleményben kéri, hogy ha vannak még áldozatok, jelentkezzenek. A szexuális zaklatásos botrányok sorát kirobbantó Harvey Weinstein ügyében már a New York-i és a Los Angeles-i rendőrség is nyomoz.

(Via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.