Hasznos tanács marhatenyésztőknek: temessenek el egy alsónadrágot

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Semmi sem befolyásolja jobban a marhahús minőségét annál, hogy életében mit evett az állat. A legelőkön termő fű minősége pedig a föld minőségétől függ, ezért javasolja a brit Termesztési és Tenyésztési Fejlesztési Tanács és a Skót Minőségi Hús szervezetek azzal a hasznos tanáccsal fordultak a tenyésztőkhöz, hogy ássanak el egy alsónadrágot a legelőkön.

Mint írták, a termékeny földben az pamut alsógatyát lebontják a mikroorganizmusok, a kimerült földben viszont érintetlen marad. A föld minőségét így két hónapon belül könnyen kideríthetik: ha csak a gumirozás marad meg a gatyából, akkor jó a föld, szépen fognak hízni az állataik. (Via The Telegraph)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.