Majdnem 5 milliószor nézték már meg Magyarország új bulihimnuszát

4 669 652 megtekintésnél jár Youtube-on a Dorina művésznevű alkotó Buli buli című száma, teljesen érthető, hogy miért. A zene és a szöveg a leírás szerint Rácz Alinak köszönhető, de az alap feltűnően hasonlít egy román formáció, a Senzual Honey Honey Honey című dalának ritmusaira. Viszont a klip teljesen eredeti, hangulatában Britney Spears One more time című klasszikusát idézi, de van benne egy kicsi a Budapest TV szórakoztató műsorainak stúdióban táncolós részeiből is, annyi különbséggel, hogy a klip szereplői valóban tudnak táncolni.

A minisztori szerint Dorina nagyon szeretne elmenni egy buliba, de sajnos kettest kapott, és amíg nem javítja ki legalább hármasra, erről szó sem lehet. A jó hír az, hogy végül

négyest kap.

A klipet már a Travelling Weasels Youtube-csatorna gazdái is kielemezték. Ők leginkább arról ismertek, hogy bolondulnak a magyarokért, de annyira, hogy a nyelvünket is tanulják. Dorina egyébként a Dikh TV sztárja, büszke roma származására, és hamarosan elkészül közös dala Kevinnel.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér