Majdnem 5 milliószor nézték már meg Magyarország új bulihimnuszát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

4 669 652 megtekintésnél jár Youtube-on a Dorina művésznevű alkotó Buli buli című száma, teljesen érthető, hogy miért. A zene és a szöveg a leírás szerint Rácz Alinak köszönhető, de az alap feltűnően hasonlít egy román formáció, a Senzual Honey Honey Honey című dalának ritmusaira. Viszont a klip teljesen eredeti, hangulatában Britney Spears One more time című klasszikusát idézi, de van benne egy kicsi a Budapest TV szórakoztató műsorainak stúdióban táncolós részeiből is, annyi különbséggel, hogy a klip szereplői valóban tudnak táncolni.

A minisztori szerint Dorina nagyon szeretne elmenni egy buliba, de sajnos kettest kapott, és amíg nem javítja ki legalább hármasra, erről szó sem lehet. A jó hír az, hogy végül

négyest kap.

A klipet már a Travelling Weasels Youtube-csatorna gazdái is kielemezték. Ők leginkább arról ismertek, hogy bolondulnak a magyarokért, de annyira, hogy a nyelvünket is tanulják. Dorina egyébként a Dikh TV sztárja, büszke roma származására, és hamarosan elkészül közös dala Kevinnel.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!