9 jármű ütközött össze az M43-ason a ködben

baleset
2017 november 04., 07:56

Többen megsérültek, amikor kilenc jármű összeütközött az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán Csanádpalota közelében a szombat reggeli ködben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Juhász Árpád elmondta, a baleset 9 óra körül történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelvényében a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely közelében.

A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak közúti-határátkelőhely felé terelik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a karambolban két kamion, két mikrobusz (az egyik személyautót szállító trélert vontatott), egy kisteherautó, valamint két személygépkocsi volt érintett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.