Iphone X-et kapott ajiba a csecsen diktátor

külföld
2017 november 04., 17:18
comments 100

Amennyire elzárkózik Észak-Korea mindenféle médianyilvánosságtól, annyira szívesen osztja meg magánéletét mindenkivel Csecsenföld diktátora, Ramzan Kadirov. Egy politikushoz képest is irreálisan kretén Instagramján eddig is osztott meg pillanatokat arról, hogy éppen edz, gyerekekkel cukizik vagy fontos emberekkel fog kezet de az Iphone-ról készült videó ezek közül is kiemelkedik.

link Forrás

A videó leírásából kiderül, nagyon izgatott lett, milyen meglepetéssel készül neki az asszisztens-csapat, és amikor kiderült, hogy a legújabb Iphone-t kapja meg tőlük, úgy örült neki, mint egy gyerek. Az egész teljesen olyan, mintha nem egy véreskezű, melegeket üldöző, politikai ellenfeleit kinyíró, csalással hatalomra jutó diktátor lenne, hanem mondjuk Kim Kardashian töltötte volna fel. A biztonság kedvéért persze megtoldotta egy-két Putyinos hashtaggel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.