Ivanka Trump a nők helyzetéről beszélt Tokióban, de nem igazán voltak kíváncsiak rá

Donald Trump amerikai elnök és kísérete maratoni hosszúságú ázsiai körútra indultak. A diplomáciai látogatások sorát Japánban kezdték, ahová lánya, Ivanka Trump is elkísérte az elnököt, többek közt azért, hogy előadást tarthasson a nők társadalmi helyzetéről és a szexuális zaklatásról egy tokiói konferencián.

Annak ellenére, hogy a szervezők korábban többször is azt mondták, hogy Ivanka Trump előadása regisztrációk alapján a konferencia leglátogatottabb része lesz, nem lett az, az elnök lánya ugyanis egy maréknyi ember és rengeteg üres szék előtt volt kénytelen beszélni.

A szervezők igyekeztek menteni a menthetőt, és azt mondták, hogy a szigorú biztonsági előírások miatt nem tudnak mindenkit beengedni a terembe. A Guardian tudósítója, aki 10 perccel az előadás kezdete előtt érkezett meg, nem látott várakozókat sem a termen kívül.

Ivanka Trump nem említette az előadásában név szerint az apját, ami abból a szempontból érthető is, hogy Donald Trump amerikai elnök már az elnökválasztási kampányban is kritikák tömkelegét kapta amiatt, hogy mennyire lealacsonyítóan kezeli és tárgyiasítja a nőket. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.