Nagyon élethű kamureklámot csinált a filmrendező a barátnője húszéves, használt kocsijának

Max Lanman filmrendező videója most az egyik legfelkapottabb a Youtube-on. A legtöbb jelenet a vezető autómárkák egy kaptafára készült, unalmas, lenyűgözőnek szánt reklámjaira hasonlít, de az, hogy ez tényleg egy húszéves, amerikai árakhoz képest nem drága, használt autóról készült, amiből csak egy darab létezik, nagyon szórakoztatóvá teszi. Még a reklámszlogen is tökéletes:

"Autó olyan embereknek, akik már tudják, merre tartanak az életben, csak el is akarnak jutni oda".

Az 1996-os Honda Accord még mindig elérhető az eBayen, a licit most 26 millió forintnál tart.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.