Olyan játékosak a bébipandák, hogy aludni sem tudnak, ezért inkább elzárják őket egymástól

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nagy bajban voltak a pandákat gondozó önkéntesek, amikor először szembesültek vele, a kispandák addig nem hajlandóak lefeküdni aludni, amíg van a közelükben egy másik pandagyerek, akivel játszani lehet. Pont mint a nyári táborokban, ahol az emeletes ágyakon addig szóláncoznak a gyerekek, amíg a felügyelőtanár huszonötödjére le nem pisszegi őket. A kispanda-nevelésben azóta kialakult egy bevált módszer a túl játékos kispandák megfékezésére: ha lövik a pizsit, a gondozók elzárják őket, hogy ne vonják el egymás figyelmét az alvásról.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.