Tényleg százezer forintért árulják ezt az összefirkált anarchista dzsekit

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Az alábbi kabáttal próbálta elnyerni az antifa punkok tetszését az Alpha Industries:

Mi ez a kreténség? Ki vesz fel ilyet?

A kabát ára 375 dollár, nagyjából százezer forint.

Persze a cég, ha nagyon akarna, védekezhetne azzal, hogy (mint mindent, ezt is) kortárs művészeti alkotásként kell értelmezni, ami a pózer punkok kigúnyolásáról szól.

El gondolgoztató ..

A közösségi médiában senki sem tudott elképzelni nevetés nélkül egy embert, aki úgy próbálja meg lerombolni a kapitalizmust, hogy bemegy a boltba és vesz százezer forintért egy dzsekit, amire valaki előre ráírta, hogy REVOLUTION meg Fight the power.

Azt a szöveget lehagyták róla, hogy "ha elfogy az étel, az emberek a gazdagokat fogják megenni", kíváncsi lennék, miért! - @am_anatiala

Jól fog menni az előre szaggatott, előre összefestékezett, előre foltozott gatyámhoz és az összeföldezett és leharcolt cipőmhöz! -  @Iron_Spike

A legkirályabb szett valóban ez a kabát és az elmúlt hetek másik sztárja, a szakadt semminadrág lenne:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.