Visszatért a Fradi-tábor az Üllői útra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miután a héten megegyezett a Groupama Arénát 2014 óta bojkottáló Fradi-tábor Kubatov Gábor klubelnökkel, egyből megváltozott a hangulat az Üllői úton. 

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Telt ház volt a DVSC elleni meccsen, a hivatalos adatok szerint 19 125 nézővel, ilyenre rég nem volt példa, sőt, máskor egy teljes fordulóra látogatnak ki ennyien. A mérkőzést Varga és Priskin góljával 2-1-re megnyerte a Ferencváros, a Debrecen gólját Jovanovic lőtte.

A szurkolók fő problémája az volt, hogy a stadionban vénaszkenneres beléptetés van - ez rájuk, legalábbis a nagy részükre most nem vonatkozott. A nagy visszatérés jelentős pirotechnikai bemutatóval indult, írja az Index, amire egyébként a szabályok alapján nem lenne lehetőség.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.