Visszatért a Fradi-tábor az Üllői útra

Miután a héten megegyezett a Groupama Arénát 2014 óta bojkottáló Fradi-tábor Kubatov Gábor klubelnökkel, egyből megváltozott a hangulat az Üllői úton. 

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Telt ház volt a DVSC elleni meccsen, a hivatalos adatok szerint 19 125 nézővel, ilyenre rég nem volt példa, sőt, máskor egy teljes fordulóra látogatnak ki ennyien. A mérkőzést Varga és Priskin góljával 2-1-re megnyerte a Ferencváros, a Debrecen gólját Jovanovic lőtte.

A szurkolók fő problémája az volt, hogy a stadionban vénaszkenneres beléptetés van - ez rájuk, legalábbis a nagy részükre most nem vonatkozott. A nagy visszatérés jelentős pirotechnikai bemutatóval indult, írja az Index, amire egyébként a szabályok alapján nem lenne lehetőség.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.