Áder János 5 napra Jordániába ment

utazás
2017 november 05., 21:01

Ötnapos hivatalos látogatásra Jordániába utazott vasárnap Áder János államfő, akit az útjára elkísérte a felesége, Herczegh Anita is.

Magyar köztársasági elnök utoljára 2008-ban járt a Jordán Hásimita Királyságban, 2013-ban pedig Orbán Viktor miniszterelnök tárgyalt az országban.

Jordániai tartózkodásán a magyar államfőt és feleségét fogadja II. Abdalláh jordániai uralkodó. Áder megbeszélést folytat Hani-Al Mulki miniszterelnökkel, Fejszál el-Fájez szenátusi elnökkel és Atef Taravneh képviselőházi elnökkel.

Áder János Jordániában beszédet mond a Tudomány Világfóruma (WSF) 8. tanácskozásának megnyitóján. Az idei jordániai tanácskozás fő témái közé tartoznak az élelmiszerbiztonság, a víz és az energia kérdései. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.