Áder János 5 napra Jordániába ment

Ötnapos hivatalos látogatásra Jordániába utazott vasárnap Áder János államfő, akit az útjára elkísérte a felesége, Herczegh Anita is.

Magyar köztársasági elnök utoljára 2008-ban járt a Jordán Hásimita Királyságban, 2013-ban pedig Orbán Viktor miniszterelnök tárgyalt az országban.

Jordániai tartózkodásán a magyar államfőt és feleségét fogadja II. Abdalláh jordániai uralkodó. Áder megbeszélést folytat Hani-Al Mulki miniszterelnökkel, Fejszál el-Fájez szenátusi elnökkel és Atef Taravneh képviselőházi elnökkel.

Áder János Jordániában beszédet mond a Tudomány Világfóruma (WSF) 8. tanácskozásának megnyitóján. Az idei jordániai tanácskozás fő témái közé tartoznak az élelmiszerbiztonság, a víz és az energia kérdései. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.