Elfogták a két taxist, akik összeverekedtek a Blaha Lujza téri Burger King előtt

2017 november 5., vasárnap 13:41
187

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés csütörtökön 10:29-kor, hogy a Rákóczi út és az Akácfa utca sarkán két férfi összeverekedett. A bejelentésre kimentek a VII. kerületi rendőrök, de sem a bejelentőt, sem a verekedő férfiakat nem találták a helyszínen.

A rendőröknek aztán sikerült megállapítani a verekedő férfiak személyazonosságát, és azt is, hogy két taxis volt, akik rövid vita után verekedtek össze. A rendőrség azt írja, „az eljárást nagyban nehezítette, hogy egy ismeretlen személy, ahelyett, hogy a látottakat észlelve azonnal értesítette volna a rendőrséget, a bűncselekményt videón rögzítette és azt a média részére juttatta el”. (A verekedésről a Blikk közölt egy videót, vélhetően azt is egy taxis készítette.)

Fotó: Blikk

A rendőrök vasárnap otthonukban elfogták a 46 éves M. Tamás és a 47 éves P. Imre budapesti lakosokat, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfi ellen szabadlábon hagyásuk mellett garázdaság miatt indítottak eljárást. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt