Elfogták a két taxist, akik összeverekedtek a Blaha Lujza téri Burger King előtt

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés csütörtökön 10:29-kor, hogy a Rákóczi út és az Akácfa utca sarkán két férfi összeverekedett. A bejelentésre kimentek a VII. kerületi rendőrök, de sem a bejelentőt, sem a verekedő férfiakat nem találták a helyszínen.

A rendőröknek aztán sikerült megállapítani a verekedő férfiak személyazonosságát, és azt is, hogy két taxis volt, akik rövid vita után verekedtek össze. A rendőrség azt írja, „az eljárást nagyban nehezítette, hogy egy ismeretlen személy, ahelyett, hogy a látottakat észlelve azonnal értesítette volna a rendőrséget, a bűncselekményt videón rögzítette és azt a média részére juttatta el”. (A verekedésről a Blikk közölt egy videót, vélhetően azt is egy taxis készítette.)

Fotó: Blikk

A rendőrök vasárnap otthonukban elfogták a 46 éves M. Tamás és a 47 éves P. Imre budapesti lakosokat, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfi ellen szabadlábon hagyásuk mellett garázdaság miatt indítottak eljárást. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.