Elfogták az orosz embercsempészt, aki 10 utassal ment fának Ráckeresztúron

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fejér megyei Ráckeresztúron szombaton késő este ütközött fának egy osztrák autó. A járműben 10 migráns utazott, mind megsérültek, az egyikük súlyosan, a sofőr pedig elmenekült.

A sofőr a 10 külföldi férfit pénzért akarta illegálisan Ausztriába vinni. A kórházban ápolt súlyos sérült 9 társát – a meghallgatásukat után – visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vasárnap kora délután fogták el azt a 39 éves orosz állampolgárságú férfit, aki a fának ütköző autót vezette. Embercsempészés megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. (MTI, police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.