Elfogták az orosz embercsempészt, aki 10 utassal ment fának Ráckeresztúron

bűnügy
2017 november 05., 18:43
comments 47

A Fejér megyei Ráckeresztúron szombaton késő este ütközött fának egy osztrák autó. A járműben 10 migráns utazott, mind megsérültek, az egyikük súlyosan, a sofőr pedig elmenekült.

A sofőr a 10 külföldi férfit pénzért akarta illegálisan Ausztriába vinni. A kórházban ápolt súlyos sérült 9 társát – a meghallgatásukat után – visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vasárnap kora délután fogták el azt a 39 éves orosz állampolgárságú férfit, aki a fának ütköző autót vezette. Embercsempészés megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. (MTI, police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.