Az Olof Palme Ház felújítása is Mészáros Lőrinc közelébe került

gazdaság
2017 november 06., 10:24

Az Mfor írta meg, hogy döntés született a városligeti Olof Palme Ház felújítására kiírt közbeszerzési eljáráson. Két induló volt, mindketten 3 milliárd forint körüli ajánlatot adtak be, végül a munkát minimálisan olcsóbban vállaló Épkar Zrt. nyert.

Az Épkar egy ideje már Mészáros Lőrinc minden bizonnyal saját maga által is átláthatatlan építőipari birodalmának része.

A felújításra eredetileg 2,5 milliárd forintot szántak volna, ezt már most sikerült jelentősen túllépni, és még egyetlen kapavágást sem végeztek el. Ebből az összegből mindenesetre az épület teljes belső és külső felújítását meg kellene oldani.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.