Az Olof Palme Ház felújítása is Mészáros Lőrinc közelébe került

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Mfor írta meg, hogy döntés született a városligeti Olof Palme Ház felújítására kiírt közbeszerzési eljáráson. Két induló volt, mindketten 3 milliárd forint körüli ajánlatot adtak be, végül a munkát minimálisan olcsóbban vállaló Épkar Zrt. nyert.

Az Épkar egy ideje már Mészáros Lőrinc minden bizonnyal saját maga által is átláthatatlan építőipari birodalmának része.

A felújításra eredetileg 2,5 milliárd forintot szántak volna, ezt már most sikerült jelentősen túllépni, és még egyetlen kapavágást sem végeztek el. Ebből az összegből mindenesetre az épület teljes belső és külső felújítását meg kellene oldani.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.