Földi László nyilvánosan mondott fel Tarlósnak, csak hogy tovább migránsozhasson a kormánysajtóban

POLITIKA
2017 november 06., 07:43
comments 88

Nem sokat ért, hogy Tarlós István szeptemberben eltiltotta a nyilatkozatoktól a menekülteket segítő civilek likvidálásáról beszélő főtanácsadóját, Földi László a főpolgármester utasításával szembe menve hétfőn tovább magyarázta az összeesküvés-elméleteit a Magyar Időknek adott interjújában.

Pedig Földi is tisztában van azzal, hogy az interjú után befejeződhet a munkája a fővárosi önkormányzatnál, hiszen a múlt héten Tarlós már írásban utasította arra, hogy nem nyilatkozhat migrációs témakörben. 

Ezért az interjút Tarlós tulajdonképpen felmondólevélnek is tekintheti. 

link Forrás

Továbbra is úgy gondolja, hogy Európa háborús helyzetben van, de szerinte az Echo Tv-ben csak egy 40 másodperces részlet jelent meg a legalább húszperces gondolatmenetéből. Most „megtévesztett, felhasznált” civilekről beszélt, akiket azért nem kellene árokba lőni. Ma már úgy gondolja, hogy megjelenés előtt ellenőriznie kellett volna az interjút. 

Ráadásul Földi szerint Tarlósnem mondott igazat a vele való egyeztetésekről. Elmondta, hogy miközben a főpolgármester „a sajtóban számos nyilatkozatot adott arról, hogy négyszemközt, személyesen egyeztette velem, hogy a jövőben mit tehetek, és mit nem”, a valóságban csak a botrány után három héttel ültek le tárgyalni. Először arról is csak a sajtóból értesült, hogy Tarlós nem engedi többé nyilatkozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.