Földi László nyilvánosan mondott fel Tarlósnak, csak hogy tovább migránsozhasson a kormánysajtóban

2017 november 6., hétfő 7:43
89

Nem sokat ért, hogy Tarlós István szeptemberben eltiltotta a nyilatkozatoktól a menekülteket segítő civilek likvidálásáról beszélő főtanácsadóját, Földi László a főpolgármester utasításával szembe menve hétfőn tovább magyarázta az összeesküvés-elméleteit a Magyar Időknek adott interjújában.

Pedig Földi is tisztában van azzal, hogy az interjú után befejeződhet a munkája a fővárosi önkormányzatnál, hiszen a múlt héten Tarlós már írásban utasította arra, hogy nem nyilatkozhat migrációs témakörben. 

Ezért az interjút Tarlós tulajdonképpen felmondólevélnek is tekintheti. 

Továbbra is úgy gondolja, hogy Európa háborús helyzetben van, de szerinte az Echo Tv-ben csak egy 40 másodperces részlet jelent meg a legalább húszperces gondolatmenetéből. Most „megtévesztett, felhasznált” civilekről beszélt, akiket azért nem kellene árokba lőni. Ma már úgy gondolja, hogy megjelenés előtt ellenőriznie kellett volna az interjút. 

Ráadásul Földi szerint Tarlósnem mondott igazat a vele való egyeztetésekről. Elmondta, hogy miközben a főpolgármester „a sajtóban számos nyilatkozatot adott arról, hogy négyszemközt, személyesen egyeztette velem, hogy a jövőben mit tehetek, és mit nem”, a valóságban csak a botrány után három héttel ültek le tárgyalni. Először arról is csak a sajtóból értesült, hogy Tarlós nem engedi többé nyilatkozni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt