Kiégett az MNB alelnökének a kocsija, a családját a tűzoltók mentették ki a Fillér utcai házból

Mivel nemrég tűz volt Nagy Márton jegybanki alelnök lakásának címén, az Index megkérdezte az MNB-t, mi történt a II. kerületi, Fillér utcai ház garázsában.

Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke az MNB 2016-os üzleti jelentésének és beszámolójának általános vitája alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. október 18-án.Fotó: Kovács Tamás / MTI / MTVA

Az MNB válasza szerint Nagy Márton élettársának autója égett le, miután egy másik lakó BMW-je kigyulladt egy meg nem nevezett „műszaki hiba” miatt, és átterjedt a tűz. A válasz szerint az épület is lakhatatlanná vált, Nagy élettársát és a pár 1 hónapos gyerekét a tűzoltók mentették ki az összes több lakóval együtt. Sérülés nem történt. (Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.