Kiégett az MNB alelnökének a kocsija, a családját a tűzoltók mentették ki a Fillér utcai házból

Mivel nemrég tűz volt Nagy Márton jegybanki alelnök lakásának címén, az Index megkérdezte az MNB-t, mi történt a II. kerületi, Fillér utcai ház garázsában.

Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke az MNB 2016-os üzleti jelentésének és beszámolójának általános vitája alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. október 18-án.Fotó: Kovács Tamás / MTI / MTVA

Az MNB válasza szerint Nagy Márton élettársának autója égett le, miután egy másik lakó BMW-je kigyulladt egy meg nem nevezett „műszaki hiba” miatt, és átterjedt a tűz. A válasz szerint az épület is lakhatatlanná vált, Nagy élettársát és a pár 1 hónapos gyerekét a tűzoltók mentették ki az összes több lakóval együtt. Sérülés nem történt. (Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.