Meccs előtt Túró Rudit osztott a szponzor, a debreceni nézők vandalizmusra használták

sport
2017 november 06., 09:38
comments 68

Egy friss fegyelmi határozatot olvasva az igazi buli hétvégénként a női kézimeccseken zajlik. Hiába kapott ki a DVSC-TVP elsőosztályú csapata október 18-án az Alba Fehérvártól 25-27-re otthon, a hangulat erős lehetett, ami a klubnak 400 ezer forintjába került. De ki ne fizetne ki ennyit, ha belefér

  1. obszcén, bírógyalázó kórus éneklése
  2. dobverő bedobása a pályára meccs közben
  3. rasszista éneklés
  4. és végül meccs után az ünneplő vendégjátékosok megdobálása Túró Rudival

A klub internetre kiposztolt védekezése is nagyszerű:

  1. Tényleg volt bírógyalázó kórus, de a bírók azt meccs közben fel sem vették. (Bezzeg ha elsírják magukat az anyázáson, jogos lenne a büntetés?)
  2. A dobverő tényleg berepült, de biztosan véletlenül.
  3. Rasszizmus tényleg volt, de az ellenfél meg mutogatott előtte.
  4. Rudidobálás tényleg volt, de „a klub szponzora osztogatta a mérkőzés elején a gyerekeknek az édességet.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.