A Netflix megvette a Testről és lélekrőlt

MŰVÉSZET
2017 november 07., 13:58
comments 53

A Netflix megvette és februárban mutatja be Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét, aminek pár nap múlva, egy novemberi Los Angeles-i fesztiválon lesz az amerikai ősbemutatója. A mű versenyben van több kategóriában is az Európai Filmdíjért és hivatalos magyar nevezettként a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjáért is. Éppen ezért a 12-i ősbemutató után november 16-án levetítik azt a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezeténél (HFPA) is.

Az amerikai netflixes bemutató február 21-én lesz, de a cég kínálatába több kontinensen is bekerül, konkrétan Latin-Amerikában (Brazíliát kivéve), a Közel-Keleten (mínusz Izrael és Törökország), Dél-Afrikában, Indiában, Pakisztánban, Afganisztánban, Bhutánban, Bangladesben, Sri Lankán és Mongóliában is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.