A Netflix megvette a Testről és lélekrőlt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Netflix megvette és februárban mutatja be Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét, aminek pár nap múlva, egy novemberi Los Angeles-i fesztiválon lesz az amerikai ősbemutatója. A mű versenyben van több kategóriában is az Európai Filmdíjért és hivatalos magyar nevezettként a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjáért is. Éppen ezért a 12-i ősbemutató után november 16-án levetítik azt a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezeténél (HFPA) is.

Az amerikai netflixes bemutató február 21-én lesz, de a cég kínálatába több kontinensen is bekerül, konkrétan Latin-Amerikában (Brazíliát kivéve), a Közel-Keleten (mínusz Izrael és Törökország), Dél-Afrikában, Indiában, Pakisztánban, Afganisztánban, Bhutánban, Bangladesben, Sri Lankán és Mongóliában is.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.