Az egri focista ezzel a mesteri bevonulással előre megnyerte a futball-világbajnokságot

sport
2017 november 07., 11:04
comments 97

Le sem kell játszani a meccseket jövőre Oroszországban, a mi világbajnokunk már megvan. Úgy hívják, hogy Busai Barna, az Eger SE focistája és a Felsőtárkány elleni idegebeli megye 1-es rangadón nyerte el a Rimet Kupát, méghozzá ezzel:

link Forrás

Maga a művész így világította meg a hátteret az Eger Hírek kérdésére:

Busai Barna, az egriek focistája ha Felsőtárkányban jár, nem tud ellenállni a kísértésnek, lecsúszik a korláton. Az EgerHírek érdeklődésére elárulta, pár évet focizott Tárkányban, és egy edzés alkalmával jött az ötlet, mi lenne ha lecsúszna a korláton.

– Aki ismer, az tudja ,szeretek viccelődni, meg poénkodni! Amikor először sikerült, utána már szinte kihagyhatatlan volt edzések és meccsek előtt is! Így most, mikor már az Eger színeiben visszatértem régi klubomhoz, gondoltam ezen már nem változtatok – mondta Barna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.