Ezentúl Kertész Imre emléktáblája mögött isszuk a red eyet

ÉLET
2017 november 07., 14:09

Ütvefúrókkal, csavarhúzókkal, tiplikkel fölfegyverkezett kétfős brigád jelent meg az amerikai-filipino Ryan kávézója (Barako) előtt a Török utcában, és a Nagy Októberi Szocialista Forradalom századik évfordulóján súlyos, fekete márványtáblát rögzített a 3-as szám falára: „E házban élt és alkotott Kertész Imre, Nobel-díjas író”.

Nagyon jól mutat a kávézó kicsit háztájias kivitelezésű cégére („Válassz fegyvert!”/„Choose Your Weapon”) mellett. Ryan, a Seattle-ból Budapestre migrált, saját, Fülöp-szigeteken termelt kávéját mérő tulaj készülhet a Kertész Imre-rajongók rohamára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.