Sokkal hidegebbre számítottam annál, ami van

Jó reggelt kívánok, Budapesten az aktuális mérések szerint 1-6 fok van. Érzésre inkább hat, melegebb annál, mint amire számítottam. Ez végső soron az egész napra igaz lesz, délelőtt az ország nyugati határvidékén ugyan csak 7 fokot jósolnak, az ország többi részén viszont már ekkor is 9-12 fok között lesz a hőmérséklet.

Délután, amikor az ország javarészén már napsütéses, száraz idő lesz, akár 14-16 fokig is felmelegedhet. A nyugati határvidéken élők számára viszont továbbra sincsenek jó híreim. Ott a csúcshőmérséklet is 8-9 fok körül alakul csak, a nap se süt ki, ellenben esni fog. De ezen bánkódjanak azok, akik a nyugati határvidéken élnek.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.