Sokkal hidegebbre számítottam annál, ami van

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok, Budapesten az aktuális mérések szerint 1-6 fok van. Érzésre inkább hat, melegebb annál, mint amire számítottam. Ez végső soron az egész napra igaz lesz, délelőtt az ország nyugati határvidékén ugyan csak 7 fokot jósolnak, az ország többi részén viszont már ekkor is 9-12 fok között lesz a hőmérséklet.

Délután, amikor az ország javarészén már napsütéses, száraz idő lesz, akár 14-16 fokig is felmelegedhet. A nyugati határvidéken élők számára viszont továbbra sincsenek jó híreim. Ott a csúcshőmérséklet is 8-9 fok körül alakul csak, a nap se süt ki, ellenben esni fog. De ezen bánkódjanak azok, akik a nyugati határvidéken élnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.