Több pótlóbusszal nagyobb lenne a káosz

POLITIKA
2017 november 07., 05:13
comments 76

"A reggeli és a délutáni csúcsidőszakban is nagyobb fennakadások nélkül indult az M3-as metróvonal felújításának első munkanapja" - mondta a Magyar Nemzetnek Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója, aki a metrópótlás pár érdekességébe is beavatta az olvasókat. Elmondta például, hogy a pótlásra "átlagosan" 59 busz áll rendelkezésre, aminél több buszt "lehetetlenség" lenne beállítani, ugyanis az hatalmas káoszt okozna, és nem lehetne tartani a menetidőket. Azt, hogy mihez képest nem lehet többet beállítani, ha átlagosan áll rendelkezésre 59 jármű - vagyis ennél hol kevesebb, hol több áll rendelkezésre egy adott pillanatban -, az sajnos nem derült ki Bolla vezérigazgató szavaiból.

Bolla azt elismerte, hogy csúcsidőben a 12M és a 14M jelzésű, valamint az 1-es villamosok is zsúfoltan közlekedtek, de ezekben az időszakokban a metrón is nagy a tömeg. A hírekkel ellentétben állítása szerint a város más részein nem volt járatritkítás. (Magyar Nemzet via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.