A Fidelitas elnökét senki nem kérte fel, hogy induljon el Juhász Péter és Fekete-Győr András ellen a választáson

Nagy élet van a belvárosi politikában. Fekete-Győr András Momentum-elnök ráindult az együttes Juhász Péterre, ma a Kétfarkú Kutyapárt is bejelentette az indulását, most pedig Böröcz László nyilatkozott egy hegyeset. 

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a legnépszerűtlenebb kormánypárti politikusok közé tartozó Rogán Antal nem indul a kerületében. Az a hír járta, és ez logikusnak is tűnt, hogy helyette a kerület alpolgármestere, a Fidelitas elnöke, a kósalajosi értelemben vett mesterszónok, Böröcz László lesz a kormánypárti jelölt az I. kerületet, illetve a VIII. és a IX. kerület egy részét is magában foglaló körzetben.

Juhász el is kezdett rádolgozni: a Facebookon indított gyűjtést, hogy minden egyes választót fel tudjanak hívni, és elmesélhessék nekik, milyen viselt ügyei vannak az általuk "Rogán-klónnak" nevezett Böröcznek.

Böröcz most viszont azt írta ki a Facebookjára, hogy őt senki nem kérte fel az indulásra. Meg akartuk kérdezni tőle, hogy amúgy ambicionálja-e a jelöltséget, illetve ha nem ő, akkor ki lesz a kiválasztott, de nem vette fel a telefont. Juhász szerint  "Böröcz László úgy bukott meg jelöltként, hogy még hivatalosan azzá sem vált."