A Fidelitas elnökét senki nem kérte fel, hogy induljon el Juhász Péter és Fekete-Győr András ellen a választáson

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nagy élet van a belvárosi politikában. Fekete-Győr András Momentum-elnök ráindult az együttes Juhász Péterre, ma a Kétfarkú Kutyapárt is bejelentette az indulását, most pedig Böröcz László nyilatkozott egy hegyeset. 

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a legnépszerűtlenebb kormánypárti politikusok közé tartozó Rogán Antal nem indul a kerületében. Az a hír járta, és ez logikusnak is tűnt, hogy helyette a kerület alpolgármestere, a Fidelitas elnöke, a kósalajosi értelemben vett mesterszónok, Böröcz László lesz a kormánypárti jelölt az I. kerületet, illetve a VIII. és a IX. kerület egy részét is magában foglaló körzetben.

Juhász el is kezdett rádolgozni: a Facebookon indított gyűjtést, hogy minden egyes választót fel tudjanak hívni, és elmesélhessék nekik, milyen viselt ügyei vannak az általuk "Rogán-klónnak" nevezett Böröcznek.

Böröcz most viszont azt írta ki a Facebookjára, hogy őt senki nem kérte fel az indulásra. Meg akartuk kérdezni tőle, hogy amúgy ambicionálja-e a jelöltséget, illetve ha nem ő, akkor ki lesz a kiválasztott, de nem vette fel a telefont. Juhász szerint  "Böröcz László úgy bukott meg jelöltként, hogy még hivatalosan azzá sem vált."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.