A Fidelitas elnökét senki nem kérte fel, hogy induljon el Juhász Péter és Fekete-Győr András ellen a választáson

POLITIKA
2017 november 08., 11:49

Nagy élet van a belvárosi politikában. Fekete-Győr András Momentum-elnök ráindult az együttes Juhász Péterre, ma a Kétfarkú Kutyapárt is bejelentette az indulását, most pedig Böröcz László nyilatkozott egy hegyeset.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a legnépszerűtlenebb kormánypárti politikusok közé tartozó Rogán Antal nem indul a kerületében. Az a hír járta, és ez logikusnak is tűnt, hogy helyette a kerület alpolgármestere, a Fidelitas elnöke, a kósalajosi értelemben vett mesterszónok, Böröcz László lesz a kormánypárti jelölt az I. kerületet, illetve a VIII. és a IX. kerület egy részét is magában foglaló körzetben.

link Forrás

Juhász el is kezdett rádolgozni: a Facebookon indított gyűjtést, hogy minden egyes választót fel tudjanak hívni, és elmesélhessék nekik, milyen viselt ügyei vannak az általuk "Rogán-klónnak" nevezett Böröcznek.

Böröcz most viszont azt írta ki a Facebookjára, hogy őt senki nem kérte fel az indulásra. Meg akartuk kérdezni tőle, hogy amúgy ambicionálja-e a jelöltséget, illetve ha nem ő, akkor ki lesz a kiválasztott, de nem vette fel a telefont. Juhász szerint "Böröcz László úgy bukott meg jelöltként, hogy még hivatalosan azzá sem vált."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.