A Kétfarkú a legrosszabb politikusát indítja az V. kerületben, hogy ezzel is segítse az ellenzéki pártok egymás elleni harcát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Miután viszonylag nagy felfordulást okozott az ellenzéki térfélen, hogy a momentumos Fekete-Győr András elindult az V. kerületi piszkos ügyeket régóta és sorozatosan feltáró Juhász Péter ellen, a Kétfarkú Kutya Párt is beszállt a választási küzdelembe.

A jelöltjük „a párt legrosszabb politikusa”, aki azzal a céllal indul, hogy segítse „az ellenzék harcát egymás ellen”. Horváth András nem a többi jelöltet, hanem önmagát akarja legyőzni, és kész tervekkel érkezett: 

  • a politikusokkal együtt a választókat is lecseréli, 
  • kötelezővé teszi a halálbüntetést, 
  • de megszünteti a betegségeket,
  • illetve 2018-ban illegálban megrendezi az olimpiát a kerületben.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.