A Nap TV régi épületében újul meg az Echo TV, és olyan modern lesz, mint egy űrbázis

Média
2017 november 08., 08:16
comments 153
Mészáros Lőrinc , az Echo TV tulajdonosa
photo_camera Mészáros Lőrinc , az Echo TV tulajdonosa Fotó: Botos Tamás / 444

Hosszú interjúban harangozza be Szikszai Péter, az Echo TV vezérigazgató-helyettese Mészáros Lőrinc csatornájának megújulását. December 4-én indul az új üzem, és állítólag olyan látványos lesz, hogy 

mindenkinek
tátva 
marad 
a szája.

A beszélgetés másik fele szinte kizárólag Simicska Lajos válogatott szapulásáról szól, abban kevés az újdonság - hacsak az nem, hogy Szikszai állítása szerint néhány hét alatt ötven ember lépett ki a Hír TV-ből, hogy Mészárosnak dolgozhasson, de nem a pénz miatt. 

Ami érdekes, hogy az Echo TV-t tulajdonló cég, azaz Mészáros Lőrinc vállalkozása megvásárolta a Nap TV egykori épületét, a vizes vébét szervező  Bp2017 Nonprofit kft. által felújított Angol utca 65. alatti ingatlant. Szikszai szerint nem lesz furcsa ott dolgozni, ahol korábban Forró Tamás és Aczél Endre alkottak, sőt. 

A Nap TV egykori székháza az Angol utca 65. alatt (Fotó: Google Maps)
photo_camera A Nap TV egykori székháza az Angol utca 65. alatt (Fotó: Google Maps)

"Inkább elégtétel ez, és a média-rendszerváltás befejezése. Tervezzük, hogy a PestiSrácok újságírói ünnepélyesen verik majd le a Nap TV emblémáját az egyik épület homlokzatáról."

Nem sajnálták a pénz(ünke)t az új nagy jobboldali televízió modernizálásához, új véleményműsorok indulnak majd, hiszen nagyon nagyon erős "újhullám" söpör végig a publicisztikai műfajban, akik egyszerre szórakoztatóak és kíméletlenek a libsi véleményterrorral szemben, 

felvonultatva a legkarakteresebb megmondóembereket Lovas Istvántól Megadja Gáborig.  

Új díszletek lesznek, új koncepciók, "kilépünk a filmezett rádióműsor műfajából”, mondja még Szikszai, aki szerint világszínvonalú magyar cégek tervezték az új arculatot, a Híradó díszlete is tiszta sci-fi lesz, már-már a Csillagok háborúját idézi majd. Három műtermet használ egyelőre a tévé az épületben található ötből, elkészült egy 400 négyzetméteres produkciós stúdió is, Bayer Zsolt új talkshow-t kap, továbbra is lesz Sajtóklub. (Magyar Idők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.