A Nap TV régi épületében újul meg az Echo TV, és olyan modern lesz, mint egy űrbázis

Mészáros Lőrinc , az Echo TV tulajdonosaFotó: Botos Tamás / 444

Hosszú interjúban harangozza be Szikszai Péter, az Echo TV vezérigazgató-helyettese Mészáros Lőrinc csatornájának megújulását. December 4-én indul az új üzem, és állítólag olyan látványos lesz, hogy 

mindenkinek
tátva 
marad 
a szája.

A beszélgetés másik fele szinte kizárólag Simicska Lajos válogatott szapulásáról szól, abban kevés az újdonság - hacsak az nem, hogy Szikszai állítása szerint néhány hét alatt ötven ember lépett ki a Hír TV-ből, hogy Mészárosnak dolgozhasson, de nem a pénz miatt. 

Ami érdekes, hogy az Echo TV-t tulajdonló cég, azaz Mészáros Lőrinc vállalkozása megvásárolta a Nap TV egykori épületét, a vizes vébét szervező  Bp2017 Nonprofit kft. által felújított Angol utca 65. alatti ingatlant. Szikszai szerint nem lesz furcsa ott dolgozni, ahol korábban Forró Tamás és Aczél Endre alkottak, sőt. 

A Nap TV egykori székháza az Angol utca 65. alatt (Fotó: Google Maps)

"Inkább elégtétel ez, és a média-rendszerváltás befejezése. Tervezzük, hogy a PestiSrácok újságírói ünnepélyesen verik majd le a Nap TV emblémáját az egyik épület homlokzatáról."

Nem sajnálták a pénz(ünke)t az új nagy jobboldali televízió modernizálásához, új véleményműsorok indulnak majd, hiszen nagyon nagyon erős "újhullám" söpör végig a publicisztikai műfajban, akik egyszerre szórakoztatóak és kíméletlenek a libsi véleményterrorral szemben, 

felvonultatva a legkarakteresebb megmondóembereket Lovas Istvántól Megadja Gáborig.  

Új díszletek lesznek, új koncepciók, "kilépünk a filmezett rádióműsor műfajából”, mondja még Szikszai, aki szerint világszínvonalú magyar cégek tervezték az új arculatot, a Híradó díszlete is tiszta sci-fi lesz, már-már a Csillagok háborúját idézi majd. Három műtermet használ egyelőre a tévé az épületben található ötből, elkészült egy 400 négyzetméteres produkciós stúdió is, Bayer Zsolt új talkshow-t kap, továbbra is lesz Sajtóklub. (Magyar Idők)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.