Bill Clinton és Neil Patrick Harris is fellépett Elton John buliján, ahol az AIDS elleni küzdelemre gyűjtöttek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Bill Clinton volt amerikai elnök és Aretha Franklin énekesnő is részt vett az Elton John által létrehozott AIDS-alapítvány 25. évfordulóján tartott keddi gálán, amelyen 4,4 millió dollár gyűlt össze a betegség gyógyítására. 

Bill Clinton és Elton John az AIDS-alapítvány gálájánFotó: Jamie McCarthy/AFP

Az Elton John AIDS-alapítvány 1992-ben jött létre az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában pedig egy évvel később. Azóta a két szervezet már több mint 385 millió dollárt (103 milliárd forintot) gyűjtött, és ennek 98 százalékát a segítségnyújtásra használták fel.

"Az az élet, amelyet Elton John és David Furnish felépített, a baráti körük, és mindaz, amit tesznek, a leggyönyörűbb dal lesz végül, amit valaha Elton írt" - fogalmazott Clinton a gálán.

A műsorban, melynek házigazdája Neil Patrick Harris volt, a fellépők között szerepelt Billy Joel, Sting, Sheryl Crow és Maxwell, valamint a színésznő Glenn Close és Susan Lucci. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.