Kisvárda mer nagyot álmodni: annyi csúszdát rendeltek, hogy lenyomják a hajdúszoboszlói strandot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kisvárda augusztus végén írt ki közbeszerzést 

egy 14 csúszdából álló szórakoztató központ építésére, érdekes feltételekkel.

Ezzel az ország harmadik legnagyobb csúszdaparkja jött volna létre a városban. De ez nem volt elég: 

végül hárommal többet, 17-et rendeltek meg a pályázat nyertesétől. Így pont lenyomják a hajdúszoboszlói komplexumot, ahol 15 csúszda van. 

Az Mfor.hu szerint Seszták miniszter városában a debreceni székhelyű Therma Poolsystem Kft. és az MB Épszer Kft. építi fel közösen az élményparkot 693 millióért.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.