2017: egy pakisztáni plázában brutáldurván csavargatja a fejét egy gyerek, és az erről készült videó bejárja a netet

külföld
2017 november 09., 10:56
comments 118

A most 14 éves Muhammad Sameer a pakisztáni Karacsiban él, és nagyon nagy király, mert ezt tudja csinálni:

link Forrás

A helyi lapok szerint nála nem születési rendellenesség, hanem hosszú gyakorlás eredménye, néhány éve ugyanis látott egy horrorfilmet, amiben a főszereplő ugyanezt tudta csinálni, és eldöntötte, ő is megtanulja a bagolyszerű fejforgatást.

Mostanra már nagyjából 360 fokban forog a feje, teljesen hátra tud nézni anélkül, hogy a törzsét elfordítaná.

A fiú szerint az anyja kezdetben igyekezett lebeszélni az edzésről, de később felismerte, hogy isteni ajándék az, a tehetség, amivel a fia rendelkezik. Muhammad már iskolába sem jár, belépett egy tánccsoportba, a fellépésekből befolyó pénzzel pedig támogatja a családját, ahol az apa agyvérzése óta minden pénz számít. Az emberi bagolynak becézett fiú azt reméli, hajlékonyságával egyszer talán szerepet kap majd egy hollywoodi filmben is. (Daily Pakistan)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.