A Fox hírcsatorna nemzetbiztonsági főstratégája lesz Gorka Sebestyén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fehér Házban korábban tanácsadóként dolgozó magyar származású Gorka érkezését a Fox egyik sztárja, Sean Hannity jelentette be. Azt mondta, hogy Gorkát nemzetbiztonsági stratégaként alkalmazzák majd, bár az nem derült ki, hogy ez pontosan mit jelent egy médiacégnél. Gorka augusztusban kényszerült távozni a Fehér Házból, miután fő szövetségesét, Steve Bannont eltávolították Trump elnök környezetéből. (Politico)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.