Hárman vezették rá a labdát a kapura, nem állt előttük se kapus, se védő, mi lett a vége?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Legendagyanús jelenet zajlott le a női Bajnokok Ligájában, a legjobb 16 között játszott Gintra-Barcelona meccsen. A litván házigazdák már 3-0-ás hátrányban voltak, amikor a Barcelona kapusa viccesen mellérúgott egy vakon előreívelt labdának, majd a hátára esett, így hirtelen három csatár szaladt a teljesen üres kapu felé a tizenhatoson belül. Joggal érezték azonban úgy, hogy ami ilyen humorosan indult, azt ilyen humorosan is kell befejezni, ezért a lövés pillanatában - bármelyikük lőhetett, vagyis guríthatott volna - az egyik csatár egyszerűen felöklelte a másikat a harmadik nagy döbbenetére, a labda meg mellégurult. Nem biztos, de még az is bennevan, hogy ha a legbénább csatár elesés közben nem ér bele a labdába, az magától is a kapuba gurult volna. 

A meccset a Barcelona végül 6-0-ra nyerte idegenben, ez volt a történetük legnagyobb BL-győzelme.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.