Hárman vezették rá a labdát a kapura, nem állt előttük se kapus, se védő, mi lett a vége?

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Legendagyanús jelenet zajlott le a női Bajnokok Ligájában, a legjobb 16 között játszott Gintra-Barcelona meccsen. A litván házigazdák már 3-0-ás hátrányban voltak, amikor a Barcelona kapusa viccesen mellérúgott egy vakon előreívelt labdának, majd a hátára esett, így hirtelen három csatár szaladt a teljesen üres kapu felé a tizenhatoson belül. Joggal érezték azonban úgy, hogy ami ilyen humorosan indult, azt ilyen humorosan is kell befejezni, ezért a lövés pillanatában - bármelyikük lőhetett, vagyis guríthatott volna - az egyik csatár egyszerűen felöklelte a másikat a harmadik nagy döbbenetére, a labda meg mellégurult. Nem biztos, de még az is bennevan, hogy ha a legbénább csatár elesés közben nem ér bele a labdába, az magától is a kapuba gurult volna. 

A meccset a Barcelona végül 6-0-ra nyerte idegenben, ez volt a történetük legnagyobb BL-győzelme.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.