Luxemburgban is kikapott a magyar válogatott

futball
2017 november 09., 19:56

Barátságos meccsen simán verte a lehangolóan játszó magyar válogatottat Luxemburg csütörtök este 1870 néző előtt. 

Az első félidőben a 15. percben Aurélien Joachim parádés csele után szerzett vezetést a luxemburgi válogatott: 

link Forrás

Percekkel később sikerült egyenlíteni, Nikolics szöglet után fejelt gólt. 

A második félidőre ez a kevéske magyar lendület is odalett, rögtön a félidő elején Lovrencsics Gergő ugyanis fellökte Thillt, amiért kiállította a játékvezető.

A meccs utolsó szakaszára már kapaszkodni kellett a döntetlenért a világverő luxemburgiak ellen, de sajnos nem tudtunk felnőni a feladathoz, több veszélyes helyzet után is végül a 84. percben Martins góljával 2-1 lett. 

link Forrás

Ez lett a végeredmény is, azaz az andorrai vereség évében sikerült összehozni egy luxemburgi vereséget is, úgy, hogy a második félidőben még kapura se sikerült lőnünk. 

Storck menesztése után két meccsen át Szélesi Zoltán irányítja a válogatottat, a következő mérkőzés a világbajnoki résztvevő Costa Rica ellen lesz Budapesten. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.