A legnehezebb pillanatokban is akad egy hős, akit nem hagy el a hite és kiáll a magyar foci mellett

Kis késésssel, de a válogatott időközbeni luxemburgi, khm, „kisiklása” (ha nem túl erős ez a szó) miatt annál hősiesebben védte meg a magyar focit Budai Gyula, az elszámoltatások fideszes mestere. 

Budai Gyula péntek este, miután aludt egyet a luxemburgi szoros vereségre, kommentálta a 24.hu Facebook-posztját. A poszt arról szólt, hogy a múlt hétvégi, Kispest elleni bajnokin egyetlen egy szurkoló állt a Puskás Akadémia híveinek fenntartott vendégszektorban. Róla is kiderült (kiderítették), hogy nem Felcsút-szurkoló. 

És akkor jött a magyar focit, a hazai színvonalat, a lassan hungarikummá nyilvánítható NBI-et és pláne a Miniszterelnök Úr csapatát a mélypontnak hazudott helyzetben sem cserben hagyó politikus.

Fotó: Facebook/Budai Gyula

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.