Fingása miatt kellett félbeszakítani egy kansasi férfi kihallgatását

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Droggal és fegyverrel való visszaéléssel vádolják azt a kansasi férfit, akinek a kihallgatását félbe kellett szakítani, mert egy idő után a kérdésekre csak fingással válaszolt - írja a BBC.

Sykes-ot kétszer is lekapcsolták, szeptemberben elengedték, de novemberben újra őrizetbe vették. Szeptemberi kihallgatásának részletei csak most derültek ki, a Kansas City Star nevű, helyi újság írta meg, nekik mit mesélt a nyomozó. 

Amikor a gyanúsított lakcímét kérdezték, Sykes félig felemelkedett a székből, és szellentett egy hangosat. A további kérdésekre is csak fingválaszok érkeztek, így a nyomozó kénytelen volt félbeszakítani a kihallgatást. Akkor még nem emeltek vádat a 24 éves férfi ellen, de most újra elkapták, kocsijában lopott lőfegyvert és eladásra szánt kokaint találtak.

Fotó: JACKSON COUNTY DETENTION CENTER


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.