Trump Vietnamban beszélgetett el Putyinnal

külföld
2017 november 11., 07:33
comments 48

Az orosz az amerikai elnök az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) tagországainak csúcstalálkozóján, a közös fotóra igyekezve beszélgettek el egymással - írja a Reuters. Bár hivatalos találkozást - az időbeosztásukra hivatkozva - a Fehér Ház tájékoztatása szerint nem terveztek, Putyin és Trump a péntek esti vacsorán is váltott néhány szót egymással. Az amerikai elnök ázsiai körúton van, Vietnamból a Fülöp-szigetekre utazik, ahol Rodrigo Duterte vendége lesz majd.

photo_camera Fotó: Michael Klimentyev/Sputnik

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.