Svájc és Horvátország is ott lesz az orosz vébén

foci
2017 november 12., 20:50
comments 257
Horvát öröm a görögök elleni 0-0 után
photo_camera Horvát öröm a görögök elleni 0-0 után Fotó: LOUISA GOULIAMAKI/AFP


Mindkét vasárnapi pótselejtező gól nélküli döntetlenre végződött, így papírforma szerint az esélyesebb csapatok jutottak ki a világbajnokságra az európai pótselejtezőkön. Svájc az idegenbeli 1-0 után játszott döntetlent Észak-Írországgal, Horvátország 4-1-es győzelem után hozta le döntetlenre a visszavágót Görögországban. 

Ez azt jelenti, hogy a jövő évi oroszországi világbajnokságra a 32-ből már 28 hely elkelt.Európából még két csapat juthat ki, további két együttes interkontinentális selejtezőn harcolhatja ki a részvételt. 

Hétfőn Olaszország 1-0-s hátrányból fogadja a svédeket, kedden Dublinban 0-0-ról indul az Írország-Dánia visszavágó.

Afrika:
Egyiptom, Nigéria, Szenegál, Marokkó, Tunézia

Ázsia:
Irán, Japán, Koreai Köztársaság, Szaúd-Arábia

Dél-Amerika:
Brazília, Uruguay, Argentína, Kolumbia

Európa:
Oroszország (házigazda), Belgium, Németország, Anglia, Spanyolország, Lengyelország, Szerbia, Izland, Franciaország, Portugália, Svájc, Horvátország

Észak- és Közép-Amerika:
Mexikó, Costa Rica, Panama

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.