A nap legcsodálatosabb interjúkezdetében egy német savanyúuborka-szakértő vall az életéről

gasztronómia
2017 november 13., 08:45
comments 24

Eleve irtó érdekes cikk jelent meg a Munchies (Nyami) magazinban arról, hogy milyen dolog főállású savanyúuborka-kóstolónak lenni, de a profilcikk interjúrészének kölönösen pöpecre sikerült az eleje. Mondjuk ki: ennél jobb kérdés-válasz kombót nem könnyű elképzelni:

NYAMI: Emlékszik arra, mikor kóstolt először savanyú uborkát?

Maik Maetzke: Őszintén szólva a savanyú uborka mindig is az életem része volt. A nagyszüleim szerint az első szó, amit kisgyerekként kimondtam, a "savanyúuborka"volt. Egyszer igazából majdnem meghaltam, amikor a torkomon akadt egy savanyúuborka. A régi NDK-ban anagyswzüleim kis sátrakból árulták a helyi piacon. Ezért áll hozzám ennyire közel a savanyúuborka. Hát ennyi.

Aki az egészre kiváncsi, annak itt a teljes cikk:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.