Hétfői Coub-híradó: Mit csinál az elefánt, aki éppen felmászik a másik elefánt hátára?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az élet egyszer-egyszer, alkalomadtán, nagynéha tényleg egy végtelen Szeszélyes Évszakok. Például akkor, ha most felteszed a fülhallgatót és végigélvezed ezt a pár másodperces Coub-ot:

Én magánemberként tíz perce azon röhögök, hogy jaj, bocs, bocsánat bocsánat!

Update: Most tudtam meg, hogy nem véletlenül olyan vicces a kommentátor hangja. A videót ugyanis nem más, mint maga Bobafett, a csodás - és nem mellesleg helybéli - rapper csinálta Nyíregyházán. Ezt több olvasó is megírta egyidőben, köszönjük az értékes információt Bruno Ferrarinak és D. Péternek is! Ez itt pedig az eredeti videó, bobafettestül, a szexjelenet az 50. másodperc táján kezdődik benne.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.