Kerényi a zaklatásról: Elővettem egy ceruzát, és bedugtam a szájába

2017 november 13., hétfő 19:28
317

Kerényi Mikós Gábor volt az Egyenes Beszéd vendége, a zaklatási ügyéről kérdezte Rónai Egon. Az Operettszínház volt művészeti vezetőjét több színésze is zaklatással vádolta meg (erről itt olvashat bővebben), egyikük nevét is vállalva azt mondta, Kerényi elfenekelte.

Kerényi a műsorban elmondta, hogy volt, hogy egy vállfa feszítővasával ütötte egy színészét, és volt, akinek ceruzát dugott a szájába. A vállfás fenekelést azzal indokolta, hogy a színész elkésett, a ceruzát pedig azért kellett szájba dugni, hogy így ösztönözze a színészt arra, hogy jobban ki tudja énekelni az R-hangzókat.

A ceruzás esetről bővebben:

Az Operettszínház egykori művészeti vezetője azt is elmondta, hogy szereti a piros pacsit, azt a színházban rendszeresen játszotta, nem csak a színészekkel. Ugyanis szellemi kihívásnak tartotta a játékot. Azt viszont tagadta, hogy egy 13 éves fiút is elfenekelt volna, vagy hogy ezeknek a játékoknak szexuális töltete lett volna. Majd hozzátette, hogy akár lehetett is volna, hiszen a színházban mindenki a testével dolgozik.

Hangsúlyozta, hogy nemi szerveket és melleket viszont soha nem fogdosott.

Majd azért bocsánatot kért mindenkitől, akit esetleg megbántott.

A volt színházi vezető többször is felemlegette, hogy hibázott, mert amit közvetlennek gondolt, az lehet, hogy inkább közvetlenkedő volt. Amúgy magára egyfajta apa-figuraként gondolt, akinek a színház a családja, és egy apához hasonlóan néha zsarnokként viselkedett, néha pedig kedvesen.

„Egy meggyilkolt embernek érzem magamat, akire mindenfélét rászórtak. Megjelent egy fiatalember, aki amit elmondott, annak volt alapja, bocsánatot kértem. A következő pillanatban engem kidobtak a színházból, úgy hogy többet be sem mehettem oda. Ez egy őrület. Szépen megsütnek, és szépen lassan lefogyasztanak. Ennyi volt az életem” – mondta a műsorban.

A teljes videót itt nézheti meg:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt