A Bloomberg is rácsodálkozott a mezőkövesdi benzinárcsökkenésre

politika
2017 november 13., 16:01
comments 272

Az adóügyekért felelős államtitkár és NAV-elnök Facebook-oldalán számolt be róla még szombaton, hogy megkereste a MOL illetékeseit, miután egy földije szólt neki arról, hogy Mezőkövesden és a térségben túl drága a benzin. Az egyeztetés után a benzin ára 11 forinttal csökkent a városban.

A hirtelen benzinárcsökkenés nem maradt meg helyi hírnek, tegnap a fél magyar sajtó beszámolt róla, ma pedig kilépett a nemzetközi porondra: megírta a világ egyik legjelentősebb üzleti lapja, a Bloomberg is.

A lap idézi Tállai Facebook-posztját, majd megjegyzi, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kampánytémává akarja tenni az energiaárat a jövő évi választás előtt, Tállai mostani akciója pedig rámutat arra, hogy a kormánypárt képes akár a gazdaságba is beleavatkozni a politikai haszonért cserébe. A Bloomberg azt is megjegyezte, hogy a MOL nem akarta azonnal kommentálni az árváltozást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.