A Bloomberg is rácsodálkozott a mezőkövesdi benzinárcsökkenésre

2017 november 13., hétfő 16:01
277

Az adóügyekért felelős államtitkár és NAV-elnök Facebook-oldalán számolt be róla még szombaton, hogy megkereste a MOL illetékeseit, miután egy földije szólt neki arról, hogy Mezőkövesden és a térségben túl drága a benzin. Az egyeztetés után a benzin ára 11 forinttal csökkent a városban.

A hirtelen benzinárcsökkenés nem maradt meg helyi hírnek, tegnap a fél magyar sajtó beszámolt róla, ma pedig kilépett a nemzetközi porondra: megírta a világ egyik legjelentősebb üzleti lapja, a Bloomberg is.

A lap idézi Tállai Facebook-posztját, majd megjegyzi, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kampánytémává akarja tenni az energiaárat a jövő évi választás előtt, Tállai mostani akciója pedig rámutat arra, hogy a kormánypárt képes akár a gazdaságba is beleavatkozni a politikai haszonért cserébe. A Bloomberg azt is megjegyezte, hogy a MOL nem akarta azonnal kommentálni az árváltozást.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt