A Bloomberg is rácsodálkozott a mezőkövesdi benzinárcsökkenésre

Az adóügyekért felelős államtitkár és NAV-elnök Facebook-oldalán számolt be róla még szombaton, hogy megkereste a MOL illetékeseit, miután egy földije szólt neki arról, hogy Mezőkövesden és a térségben túl drága a benzin. Az egyeztetés után a benzin ára 11 forinttal csökkent a városban.

A hirtelen benzinárcsökkenés nem maradt meg helyi hírnek, tegnap a fél magyar sajtó beszámolt róla, ma pedig kilépett a nemzetközi porondra: megírta a világ egyik legjelentősebb üzleti lapja, a Bloomberg is.

A lap idézi Tállai Facebook-posztját, majd megjegyzi, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kampánytémává akarja tenni az energiaárat a jövő évi választás előtt, Tállai mostani akciója pedig rámutat arra, hogy a kormánypárt képes akár a gazdaságba is beleavatkozni a politikai haszonért cserébe. A Bloomberg azt is megjegyezte, hogy a MOL nem akarta azonnal kommentálni az árváltozást.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.