Többezer ír szurkoló tombolva ünnepelte a nő bugyiját

sport
2017 november 13., 09:14

Az ír fociszurkolók híresen hangosak és legendásan jól szokták érezni magukat, a semleges vébénézők ezért szoktak annak drukkolni, hogy az amúgy darabos focit játszó válogatott jusson csak ki.

link Forrás

A következő vébére ez pótselejtezővel sikerülhet az íreknek, akik a párbaj első, idegenbeli, koppenhágai meccse előtt bemutatták, miért számítanak a lelátók mókamestereinek. Ez a videó egy luxusfehérnemű-bolt előtt készült, ahol izgatott írek tömegei vártak együtt a következő kilépő vásárlót. És a - feltehetőleg dán - asszony nem is okozott csalódást.

(via nso.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.