Egy élőhalott elvesztette az iratait egy rózsadombi iskola előtt, a tantestület a kapura ragasztott cetlin üzent neki

X. anyuka fotózta ezt az önmagában, minden további hozzátétel nélkül is minimum novellaértékű backdoor kommunikációs üzenetet a Fillér utcai általános iskolában. 

A zseniális írás szinte kényszeríti az embert, hogy elképzelje azt a beszélgetést, ami a jogos tulajdonos és az iskolatitkár között fog lezajlani, amikor az illető bekopog az elvesztett tulajdonáért. Éppen ezért ezennel irodalmi pályázatot hirdetek: ha megírod a folytatást – lehetőleg párbeszédes formában, bár nem akarnám semmiben sem korlátozni az alkotüi fantáziát – és ma, vagyis kedd délután 4-ig elküldöd a szilyl kukac 444.hu címre HALOTTI subjecttel, az írásod bekerülhet a ma délután ötig elkészülő kortárs irodalmi összeállításba.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.