Itt a Boston Dynamics új robotkutyája, és kevésbé darabos a mozgása, mint az elődjéé

tech
2017 november 14., 08:53
comments 78

A japán vállalatóriás, a SoftBank által felvásárolt robotgyártó egy rövid videón mutatta be robotkutyájának, a SpotMininek új verzióját.

link Forrás

A SpotMinit elsőnek 2016 nyarán lehetett megismerni, többek között házimunkák végzése közben mutatták meg a robotállatot, ami ugyan elég meggyőzően festett, de azért egybehangzó vélemények szerint egy kicsit esetlennek és darabosnak tűnt.

Ehhez képest most egy polírozott verziót kaptunk, az új SpotMini jóval áramvonalasabb, és a mozgása is rugalmasabbnak tűnik. Egyelőre nem tudni, mit tervez vele a Boston Dynamics, azaz például kerül-e a közeljövőben kereskedelmi forgalomba. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.