Kiraboltak egy ausztrál férfit a bulinegyedben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy ötfős társaság rabolt ki Erzsébetvárosban egy ausztrál férfit, aki éppen egy Kazinczy utcai ATM-ből vett ki készpénzt - írja a police.hu.

A 23 éves budapesti Sz. Zoltán és társai hétfő éjjel léptek oda a férfihoz és barátnőjéhez, és kitépték a férfi kezéből a frissen felvett 20 000 forintot. Megpróbálta visszakérni, de az ötfős társaság egyik tagja, a 22 éves V. Zsolt angolul életveszélyesen megfenyegette a férfit, aki ekkor barátnőjével együtt inkább távozott a helyszínről, majd értesítették a rendőrséget.

A nyomozók fél órán belül, a helyszínen elfogták az elkövetőket, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vételük mellett – csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.