Kolosi: Az RTL Klubnál mi tisztességesen televíziózunk, és tisztességesen dolgozunk

Média
2017 november 14., 11:20
comments 86

"Úgy gondolom, hogy mi kollégáimmal próbálunk az RTL Klubnál kifejezetten tisztességesen televíziózni, és tisztességesen dolgozni is. És soha nem léptünk át, még a közelében sem jártunk annak, amiről mi azt gondoljuk, hogy határok," mondta Kolosi Péter az Arckép című műsorban Kadarkai Endrének. 

"Nem szeretnék erről beszélni,"

válaszolta a RTL Klub vezérigazgató-helyettese arra a kérdésre, hogy Marsi Anikó kikérte-e a véleményét arról, hogy elvállalja a Tények műsorvezetését. Kolosi szerint ő mindig úgy fog rá gondolni, mint egykori osztálytársára, és egykori munkatársára. 

"Nagyon fájt, annak idején úgy éreztem, hogy ez cserbenhagyás,"

mondta Ördög Nóra távozásáról Kolosi. 

link Forrás

Szerinte a műsorvezető mindent megkapott, amit megkaphatott a csatornától, de teljesített is, tette hozzá. 

Cserbenhagyás, hogy előbb megállapodott a Tv2-vel,

minthogy neki egyáltalán szólt volna arról, hogy megkeresték, mondta Kolosi. Szerinte ezt tisztázták Ördöggel később. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.