Most bárki licitálhat Győzike bútoraira

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának folyószámla-kezelési és végrehajtási igazgatóhelyettese ingóárverést tűzött ki, Gáspár Győző adóssága miatt elindult a végrehajtás - írja a Blikk

Vele és társaival szemben 50 milliós költségvetési csalás gyanújával nyomoz a NAV. A közigazgatási eljárás keretében a tartozást próbálják behajtani, és mivel Győzike háza lánya, Evelin nevén van, most a bútorokat próbálják értékesíteni úgy 10 millió forintnyi értékben. Az árverésen, melyet Győzike otthonában tartanak, bárki megszerezheti a család bútorait, köztük a fehér konyhabútort, két ülőgarnitúrát, sőt, lehet licitálni egy 7 millió forint értékűre becsült jakuzzira is.

A Gáspár családnak nem ez az első ügye az adóhatósággal, 2012-ben Győzikét  adócsalás miatt 1 év 8 hónapra, feleségét 1 év 6 hónapra ítélték, három évre felfüggesztve. Gáspár Győző a NAV szégyenlistáján is szerepel, nem először.


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.