Egy hétfaszú kanos sárkány témájára épülő erotikus szabadulószobája van a volt magyar szövetségi kapitánynak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csiklandia Hercegnőjét elrabolta a hét farkú bűvös sárkány az erotikával fűtött kastélyból, s egy óra múlva magáévá teszi a hercegnőnket, ha te nem segítesz rajta! Na de hogyan győzhető le? Nincs más dolgod, mint megtalálni a sárkány hét darab hancúrlécét, a helyére illeszteni, s az út már rögtön a hercegnőhöz vezet, aki tárt lábakkal és karokkal vár majd téged. Vajon megtalálod időben a hét kelléket mielőtt a hercegnőért eljön a pajkos sárkány?

Ezzel a kissé zavaros szöveggel mutatkozik be a weboldalán az önmagát "Európa legpajzánabb szabadulószobája"-ként emlegető, a budapesti Osvát utcában található Fallost

Nem világos, hogy a hercegnőt tényleg úgy kell-e megmenteni a játékban, hogy ellopjuk az őt megerőszakolni készülő sárkány mind a hét faszát, hogy a végén a klasszikus értelemben vett megmentés helyett mi magunk gyalázzuk meg szegény arisztokrata leányt a magunkra csatolt hét fallosszal. Az viszont világos, mert a weboldal beszámol róla, hogy a vállalkozás tulajdonosa az a Csábi József, aki tízszeres válogatott hátvéd volt, a leghosszabb ideig a Honvéd játékosa, majd edző lett és mint ilyen, 2013-ban egy meccs erejéig még a válogatott szövetségi kapitányaként is bemutatkozott. 100 százalékos örökmérleggel, vele ugyanis sikerült 2-0-ra legyőznünk Andorrát, igaz itthon és nem a félelmetes hazai katlanjukban.

A cégben benne van vezetőként Csábi lánya is.

A weboldalon egyértelműen a Rólunk mondták rovat a legjobb: 10/10-es képek, 10/10-es szövegekkel:

A foglalási naptár alapján viszont úgy néz ki, hogy a fizetőképes budapestieket eddig még nem igazán gerjesztette be a sárkánypéniszfelcsatolás lehetősége:

(Via fourfourtwo)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.